0
0,00 €
 x 

Carret buit

Les plaques per normatives són aquelles plaques, cartells, rètols que notifiquen, recomanen, i contenen informació referent a alguna regla, pauta, prohibició i criteri dins d´un recinte, comunitat, associació, empresa, ciutat, etc. i s´utilitzen per avisar l´usuari, veí, personal etc. respecte a les normes a seguir.

Aquestes plaques per normatives, es realitzen de manera personalitzada adaptant-nos a cada cas.

Podem gravar les plaques per normatives buscant sempre la resolució més gran per aconseguir la màxima qualitat garantint així una impressió inalterable i indeleble i gran durabilitat i resistència davant de les inclemències climatològiques.

Els materials amb què realitzem aquestes plaques per normatives són: alumini en color plata, inox i metacrilat *, resines per exteirior i realitzem encàrrecs a partir d´una unitat. (* En el cas del metacrilat, podem inserir els noms i logotips a un o diversos colors).

El sistema de fixació d´aquesta mena de plaques per normatives dependrà de la superfície, però s´acostuma a utilitzar cargols. Encarregar les seves plaques per normatives és molt fàcil. Faci-ho ara amb el nostre sistema On line. Realitzem enviaments a Espanya, Portugal, França. I sempre dins dels terminis acordats.

Contacte i suport

RÈTOLS i METALLS DAUNIS S.L.
CIF: B-61525457
Adreça: Sant Pere, 8
08201 SABADELL
BARCELONA
Tel: 937 256 975
Correu electrònic: rdonline@retolsdaunis.cat

Tipus de pagaments acceptats

paypal logos tarjetes

enviament