0
0,00 €
 x 

Carret buit

Les plaques per a carrers, parcs i jardins són aquelles xapes, cartells, o rètols que identifiquen i contenen els noms de cada carrer, parc, plaça, jardí etc. d´una població. Poden incorporar també l´escut de la ciutat.

Aquestes plaques per a carrers, parcs i jardins, es realitzen sempre en les quantitats desitjades però d´una manera única i personalitzada per a cada cas i població, i podrà incloure des del nom del lloc, fins a un escut o petita imatge relacionada.

Podem gravar les plaques per a carrers, parcs i jardins amb sistema d´esmaltat, gravat sobre resina per a exterior i altres sistemes, buscant sempre la resolució més gran per aconseguir la màxima qualitat, garantint així un text i escut inalterable i indeleble i gran durabilitat i resistència davant de les inclemències climatològiques.

Els materials amb què realitzem aquestes plaques per a carrers, parcs i jardins són: esmaltados i resines d´exterior realitzem encàrrecs a partir de l´1 unitat. Aquestes plaques consten d´un color de fons més el de la tipografia, que pot ser qualsevol color.

El sistema de fixació a la paret d´aquesta mena de plaques per a carrers, parcs i jardins és mitjançant cargols. Encarregar les seves plaques per a carrers, parcs i jardins és molt fàcil. Faci-ho ara amb el nostre sistema On line. Realitzem enviaments a Espanya, Portugal, França. I sempre dins dels terminis acordats.

Contacte i suport

RÈTOLS i METALLS DAUNIS S.L.
CIF: B-61525457
Adreça: Sant Pere, 8
08201 SABADELL
BARCELONA
Tel: 937 256 975
Correu electrònic: rdonline@retolsdaunis.cat

Tipus de pagaments acceptats

paypal logos tarjetes

enviament