0
0,00 €
 x 

Carret buit

Les plaques d´identificació són aquelles xapes, etiquetes, petites taules o gravats que s´utilitzen per a la identificació del personal de les empreses, donant una nota d`elegància i serietat a la imatge de l´empresa.

Aquestes plaques d´identificació, es realitzen sempre de manera única i personalitzada per a cada cas i companyia, ja que podrà incloure des del nom de l´empleat i el seu càrrec (realitzades totes) fins al logotip, escut o imatge corporativa del seu negoci.

Podem fabricar les plaques d´identificació gravades, làser, i altres sistemes, buscant sempre la resolució més gran per aconseguir la màxima qualitat. Els materials amb què realitzem aquestes plaques d´identificació són: alumini en color plata, llautó, plastiflex de color plata u or i metacrilat i realitzem encàrrecs a partir d´1 unitat (en cas de logotip, mínim 10 unitats), podem inserir els noms i logotips a un o diversos colors.

El sistema de fixació a la roba d´aquesta mena de plaques d´identificació pot ser: imperdible, imam... Encarregar les seves plaques d´identificació és molt fàcil. Faci-ho ara amb el nostre sistema On line. Realitzem enviaments a Espanya, Portugal, França. I sempre dins dels terminis acordats.

Contacte i suport

RÈTOLS i METALLS DAUNIS S.L.
CIF: B-61525457
Adreça: Sant Pere, 8
08201 SABADELL
BARCELONA
Tel: 937 256 975
Correu electrònic: rdonline@retolsdaunis.cat

Tipus de pagaments acceptats

paypal logos tarjetes

enviament