0
0,00 €
 x 

Carret buit

Les plaques per trofeus són aquelles petites plaques que es fixen en la peanya del trofeu i serveixen per identificar el torneig, al guanyador i altres classificats d`aquest.

Podem gravar les plaques per trofeus de manera única i personalitzada per a cada cas i ocasió, ja que s´inclou el nom del participant, la seva categoria, la seva marca, etc. i es realitzen en alt o en baix relleu, buscant sempre la resolució més gran per aconseguir la màxima qualitat, garantint així una impressió inalterable i indeleble i gran durabilitat i resistència.

Realitzem encàrrecs a partir d´1 unitats i els materials amb què realitzem aquestes plaques per trofeus, són: Metall en color or, metall en color plata, o en llautó.

El sistema de fixació a la peanya, d´aquesta mena de plaques per trofeus és adherit amb adhesiu de contacte o cinta doble cara a la superfície. Encarregar les seves plaques i per trofeus és molt fàcil.

Faci-ho ara amb el nostre sistema On line. Realitzem enviaments a Espanya, Portugal, França. I sempre dins dels terminis acordats.

Resultats 1 - 1 de 1

Trofeos

Contacte i suport

RÈTOLS i METALLS DAUNIS S.L.
CIF: B-61525457
Adreça: Sant Pere, 8
08201 SABADELL
BARCELONA
Tel: 937 256 975
Correu electrònic: rdonline@retolsdaunis.cat

Tipus de pagaments acceptats

paypal logos tarjetes

enviament