0
0,00 €
 x 

Carret buit

Les plaques industrials són les que s´utilitzen per identificar i senyalitzar maquinària, panells de control i instrumentació industrial, i va facilitar així la visió de les característiques o dades d´interès dels mateixos.

Aquestes plaques industrials o identificadors de maquinària, es realitzen sempre de manera única i personalitzada per a cada cas i companyia, ja que podrà incloure qualsevol dada i registre que requereixi la maquinària o instrument.

Podem gravar les plaques industrials o identificadors de maquinària, en diferents sistemes buscant sempre la resolució més gran per aconseguir la màxima qualitat, garantint així una impressió inalterable i indeleble i gran durabilitat i resistència davant les diferents ubicacions d´aquestes plaques a la maquina, si estan sotmeses a contacte amb abrasius, olis etc...

Realitzem encàrrecs a partir de l´1 unitat i els materials amb què realitzem aquestes plaques d´identificació són: alumini en color plata, inox, o plastiflex en les següents combinacions de color: negre / lletres en blanc vermell / lletres en blanc groc / lletres en blanc blau / lletres en blanc verd / lletres en blanc blanc / lletres en negre

El sistema de fixació a superfície plana, d´aquesta mena de plaques industrials s`obté mitjançant cargols, adhesius de contacte o adhesius de doble cara. Encarregar les seves plaques industrials és molt fàcil. Faci-ho ara amb el nostre sistema On line. Realitzem enviaments a Espanya, Portugal, França... I sempre dins dels terminis acordat.

Contacte i suport

RÈTOLS i METALLS DAUNIS S.L.
CIF: B-61525457
Adreça: Sant Pere, 8
08201 SABADELL
BARCELONA
Tel: 937 256 975
Correu electrònic: rdonline@retolsdaunis.cat

Tipus de pagaments acceptats

paypal logos tarjetes

enviament