0
0,00 €
 x 

Carret buit

Les plaques d´inauguració són aquelles que es col·loquen amb la finalitat de celebrar l´obertura d´algun espai: local, despatx, negoci, oficina, bufet, algun organisme oficial o entitat... Per deixar constància i recordar aquella efemèride.

Aquestes plaques d´inauguració, es realitzen sempre de manera única i personalitzada per a cada cas, ja que gravarà un esdeveniment específic que es realitzarà una única vegada.

Podem gravar les plaques d´inauguració amb alumini color plata u or, acer inoxidable brillantor o setinat, llautó brillantor o setinat, metacrilat, resines, fustes... Buscant sempre la resolució més gran per aconseguir la màxima qualitat, garantint així una impressió inalterable i indeleble i gran durabilitat i resistència. Realitzem encàrrecs a partir de l´1 unitat. Podem inserir els noms i logotips a un o diversos colors.

El sistema de fixació a la paret o superfície plana, d´aquesta mena de plaques d´inauguració s´obté mitjançant adhesius de contacte, adhesius doble cara, cargols i suports embellidors metàl·lics.

Encarregar les seves plaques d´inauguració és molt fàcil. Faci-ho ara amb el nostre sistema On line. Realitzem enviaments a Espanya, Portugal, França. I sempre dins dels terminis acordats.

Contacte i suport

RÈTOLS i METALLS DAUNIS S.L.
CIF: B-61525457
Adreça: Sant Pere, 8
08201 SABADELL
BARCELONA
Tel: 937 256 975
Correu electrònic: rdonline@retolsdaunis.cat

Tipus de pagaments acceptats

paypal logos tarjetes

enviament