0
0,00 €
 x 

Carret buit

Les plaques commemoratives són aquelles que es col·loquen amb la finalitat de deixar constància d´un fet per al futur o per recordar una efemèride o destacar la presència d´algun convidat rellevant i fins i tot en altres ocasions, la placa serveix per donar nom a un espai o edifici.

Aquestes plaques commemoratives, es realitzen sempre de manera única i personalitzada per a cada cas, ja que gravarà un esdeveniment específic que es realitzarà una única vegada.

Podem fabricar les plaques commemoratives gravades en alumini color plata u or, acer inoxidable brillantor o setinat, llautó brillantor o setinat, metacrilat, resines, fustes,..., buscant sempre la resolució més gran per aconseguir la màxima qualitat, garantint així una gran durabilitat i resistència.

Realitzem encàrrecs a partir de l´1 unitat i el sistema de fixació a la paret o superfície plana, d´aquesta mena de plaques commemoratives s´obté mitjançant adhesius de contacte, adhesius doble cara, cargols i suports embellidors metàl·lics. Encarregar les seves plaques commemoratives és molt fàcil. Faci-ho ara amb el nostre sistema On line.

Realitzem enviaments a Espanya, Portugal, França. I sempre dins dels terminis acordats.

Contacte i suport

RÈTOLS i METALLS DAUNIS S.L.
CIF: B-61525457
Adreça: Sant Pere, 8
08201 SABADELL
BARCELONA
Tel: 937 256 975
Correu electrònic: rdonline@retolsdaunis.cat

Tipus de pagaments acceptats

paypal logos tarjetes

enviament