0
0,00 €
 x 

Carret buit

Només ha de fer clic en l´apartat que li interessi. Les plaques comercials són aquells rètols que s´utilitzen per a la identificació de negocis, oficines, bufets, despatxos professionals de qualsevol mena: notaris, metges, psicòlegs, centres oficials com ministeris, conselleries, etc. donant, a part de la informació adequada, un toc de distinció i classe a la seva empresa. Aquestes plaques comercials, es realitzen sempre de manera única i personalitzada per a cada cas, ja que gravarà les dades particulars i específics del negoci, des del nom, fins a un logotip, escut o imatge corporativa.

Fabriquem tota mena de plaques gravades, adequades al lloc on s´hagin d´instal·lar, i al concepte que hagin de transmetre. Adaptats fins i tot en la seva imatge corporativa. Ideals per identificar locals, empreses, oficines, gabinets, consultes... També disposem d´una línia de producte per a la identificació de maquinària.Des del següent índex es pot dirigir als diferents tipus de plaques de què disposem en el sector de plaques gravades. Aquest tipus de plaques comercials es poden subministrar en alumini color plata u or, acer inoxidable brillantor o setinat, llautó brillantor o setinat, metacrilat, resines, fustes,... I realitzem encàrrecs a partir de l´1 unitat.

El sistema de fixació a la paret o superfície plana d´aquest tipus de plaques de comercials pot ser mitjançant adhesius de contacte, adhesius doble cara, tornilleria i suports embellidors metàl·lics. Encarregar les seves plaques comercials és molt fàcil. Faci-ho ara amb el nostre sistema On line. Realitzem enviaments a Espanya, Portugal, França. I sempre dins dels terminis acordats.

Contacte i suport

RÈTOLS i METALLS DAUNIS S.L.
CIF: B-61525457
Adreça: Sant Pere, 8
08201 SABADELL
BARCELONA
Tel: 937 256 975
Correu electrònic: rdonline@retolsdaunis.cat

Tipus de pagaments acceptats

paypal logos tarjetes

enviament